Μεγάλο Σάββατο και Πάσχα: Ταινίες και Ρέμος για να περάσετε καλά στο σπίτι

Τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια εντάσσουν στο πρόγραμμά τους την περίοδο της Μεγάλη Εβδομάδας θρησκευτικές παραγωγές, που σχετίζονται με τη ζωή του Χριστού, αλλά και γνωστές ξένες ταινίες του κινηματογράφου.

Έτσι κι αλλιώς, το φετινό Πάσχα θα το περάσουμε στο σπίτι, οπότε είναι ευκαιρία να δούμε μερικά έργα του σινεμά που θα προβληθούν το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Ταινίες όλων των ειδών, από κινούμενα σχέδια και οικογενειακά φιλμ, μέχρι δραματικές παραγωγές και περιπέτειες, θα παίζονται κάθε βράδυ στα κανάλια των Star, Open, Mega και Σκαι, ενώ συνεχίζουν οι θρησκευτικές σειρές του ΑΝΤ1.

Πριν πάμε όμως στις ταινίες να ξεκινήσουμε με κάτι πιο γιορτινό!

Αντώνης Ρέμος Live

Το Μεγάλο Σάββατο στις 00:30 το βράδυ θα προβληθεί από το Mega η μεγάλη sold out συναυλία που έδωσε στο κατάμεστο στάδιο του Tae Kwon Do, στις 12 Φεβρουαρίου ως έναρξη της χειμερινής του περιοδείας "Live Experience Tour", η οποία και ακυρώθηκε προληπτικά λόγω των εξελίξεων με την πανδημία.

Πού και πότε: Mega, Μεγάλο Σάββατο στις 00:30

Μεγάλο Σάββατο Οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης

Star, 21:00

Οι μεγαλύτερες υπέρ-ομάδες κατασκόπων δεν γεννιούνται, αλλά… εκκολάπτονται! Ανακαλύψτε τα μυστικά των καλύτερων και πιο ξεκαρδιστικών, “μυστικών”, φτερωτών κατασκόπων στην Ιστορία της παγκόσμιας κατασκοπίας. Μιλάμε φυσικά για τον Σκίπερ, τον Κοβάλσκι, τον Ρίκο και τον Στρατιώτη. Ταινία κινουμένων σχεδίων.

Κυριακή του Πάσχα Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο της σοκολάτας

Open, 20:15

Ο Τσάρλι, ένα πάμπτωχο αγόρι, μαζί με τον παππού του Τζο, είναι ένα από τα πέντε τυχερά παιδιά που κερδίζουν το δικαίωμα να επισκεφτούν το εργοστάσιο σοκολάτας του εκκεντρικού Γουίλι Γουόνκα, ο οποίος είχε 15 χρόνια να κάνει την όποια δημόσια εμφάνιση. Η ξενάγηση στο θαυμαστό εργαστήριο σοκαλατοποιίας αποδεικνύεται μια αληθινή δοκιμασία, μια περιπέτεια όπου κάθε παιδί φανερώνει τα ελαττώματα και τις αρετές του.

Οι πειρατές της Καραϊβικής: Το σεντούκι του νεκρού

Alpha, 21:50

Η επική περιπέτεια φαντασίας «Οι πειρατές της Καραϊβικής: Το σεντούκι του νεκρού» έρχεται στον μαγικό απόηχο της πρώτης ταινίας «Οι πειρατές της Καραϊβικής: Η κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού», για να σκορπίσει ακόμα μεγαλύτερες δόσεις εξωτικής περιπέτειας, πρωτότυπης φαντασίας, ακραίων καταστάσεων ανάμικτων με χιούμορ και διάθεση ανατρεπτική. Καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ εισπράξεων, κέρδισε επάξια το Όσκαρ στη κατηγορία των ειδικών εφέ, καθώς και πλήθος άλλων διακρίσεων διεθνώς!

Ο μαφιόζος της διπλανής πόρτας

Mega, 22:40

Η καθημερινή ζωή του οδοντιάτρου Οζ (Μάθιου Πέρι) αλλάζει ριζικά όταν ανακαλύπτει ότι ο νέος γείτονάς του, Τζίμι «Τουλίπα» Ταντέσκι, είναι επαγγελματίας δολοφόνος. Κατά παρότρυνση της γυναίκας του Σόφη (ΡοζάναΑρκέτ) τον προδίδει στα πρώην αφεντικά του, που τον έχουν επικηρύξει έναντι αμοιβής, αλλά διαπιστώνει ότι είναι πιόνι ενός σχεδίου, όπου όλοι σχεδιάζουν στο τέλος να τον βγάλουν από τη μέση. Ο καθένας προσπαθεί να σκοτώσει τον άλλο παίζοντας όλοι σε ένα παιχνίδι παρεξηγήσεων και ανατροπών.

Safe Sex

Open, 22:45

Οι ιστορίες οκτώ κατοίκων της Αθήνας, που ψάχνουν τη σεξουαλική και ερωτική πλήρωση μέσα από περίεργες πρακτικές και οδηγούνται σε κωμικοτραγικές καταστάσεις. Ελληνική κωμωδία.


Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης

Star, 23:15

Μια φιλήσυχη γειτονιά διαταράσσεται από την απροσδόκητη εξαφάνιση μιας Λετονής μανικιουρίστ! Η χήρα, μάνα και υποτιθέμενη business woman, Ιοκάστη Παπαδάμου, ενώνει τις δυνάμεις της με τη δαιμόνια, πλην όμως παντελώς αφελή, γειτόνισσά της για να ρίξουν άπλετο φως στην περίεργη, ομολογουμένως, υπόθεση. Κωμωδία ελληνικής παραγωγής με τους Ρένια Λουϊζίδου, Τάκης Σπυριδάκης, Παύλος Ορκόπουλος, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Κλέλια Ρένεση, Δημήτρης Μακαλιάς, Μαρία Γεωργιάδου, Μπέτυ Μαγγίρα.

Γκοστμπάστερς

Mega, 00:30

Οταν τα πιο περίεργα φαντάσματα αναστατώνουν τον κόσμο, δημιουργώντας σύγχυση στους ανθρώπους, μόνο τρεις άνδρες μπορούν να τα σταματήσουν: οι Γκοστμπάστερς, οι πιο διάσημοι κυνηγοί φαντασμάτων στον κόσμο! Ο δρ Βίνκμαν, ο Στανζ και ο Σπένγκλερ αποτελούν μια θεότρελη ομάδα παραψυχολόγων, ειδικευμένων στα ψυχικά φαινόμενα - και στην υπερφυσική... ευθυμία.

Ο κύκλος των χαμένων ποιητών

Open, 00:45

Η κλασσική ταινία με τον αγαπημένο Ρόμπιν Γουίλιαμς στον ρόλο του καθηγητή αγγλικής φιλολογίας Τζον Κίτινγκ, ο οποίος διδάσκει στους μαθητές του πώς μπορούν να αποκτήσουν μια ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή. Η ποίηση δεν υπάρχει μόνο στα βιβλία αλλά κυρίως στην ίδια την ζωή. Η ταινία κέρδισε Όσκαρ καλύτερου σεναρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα