Με τα χρώματα της Ουκρανίας η Νόνη Δούνια για την ομιλία Ζελένσκι στη Βουλή

Ολοκληρώθηκε η αναμενόμενη ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο ελληνικό κοινοβούλιο, με τον Ουκρανό πρόεδρο να δέχεται θερμό καλωσόρισμα και συνεχή χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους.

Το παρών στην ομιλία έδωσε και η βουλευτής της ΝΔ, Νόνη Δούνια, επιλέγοντας να φορέσει μωβ σακάκι και κίτρινο παντελόνι, χρώματα που παραπέμπουν στην ουκρανική σημαία, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει τη στήριξή της.

Αντίστοιχα, το μπάνερ του τηλεοπτικού καναλιού της Βουλής, που μετέδιδε ζωντανά την ομιλία του Ζελένσκι, είχε τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας.

Η Ελλάδα έχει δείξει έμπρακτα τη στήριξή της στην Ουκρανία, από την έναρξη του πολέμου, κάτι για το οποίο ευχαρίστησε θερμά και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, απευθυνόμενος στο κοινοβούλιο.

"Ευχαριστούμε την Ελλάδα για τη συμμετοχή στις κυρώσεις. Χρησιμοποιήστε τη δική σας επιρροή για όποια διάσωση μπορούμε να κάνουμε. Η Ουκρανία είναι όρθια. Να δουλέψουμε λοιπόν μαζί για να σώσουμε αυτό που δημιούργησαν μαζί Έλληνες και Ουκρανοί. Να μην χάσουμε την κοινή μας πολιτιστική κληρονομιά. Να μην γίνει η Μαριούπολη Θερμοπύλες. Πρέπει να μάθουν ότι όποιος επιλέγει τον πόλεμο, χάνει", είπε μεταξύ άλλων ο Ουκρανός πρόεδρος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα