Με ομιλία - πλατφόρμα Τσίπρα το τριήμερο Φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Ομιλία πλατφόρμα για το μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την αντιπολιτευτική του στρατηγική, θα απευθύνει την προσεχή Κυριακή ο Αλέξης Τσίπρας, στη λήξη του τριήμερου Φεστιβάλ “Σπούτνικ” (27 και 28 Σεπτεμβρίου) που διοργανώνει η Νεολαία του κόμματος.

Το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής, άλλωστε, θα προηγηθεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής που θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις,

με τα μεγαλύτερα προβλήματα να επικεντρώνονται αυτή τη στιγμή στη λειτουργία του e-ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στους τομείς αυτοκριτικής- καθώς η παραδοχή λαθών συνδέονται ευθέως με τα πρόσωπα που είχαν κληθεί να υπηρετήσουν τους συγκεκριμένους τομείς από κυβερνητικές θέσεις- ενώ θα παρουσιαστεί και η Διακήρυξη του κόμματος.

Στο Φεστιβάλ θα υπάρχει και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, καθώς την Παρασκευή αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης ο θρύλος της ρέγκε- και επί χρόνια πολιτικός ακτιβιστής- Max Romeo από την Τζαμάικα, το Σάββατο οι Nigtstalker, οι Καλιφορνέζοι και οι Nebula Okwaho, ενώ το Σάββατο, μεταξύ άλλων, θα παρουσιαστούν οι Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώργος Μαργαρίτης, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης και Παντελής Κυραμαργιός.

Το τριήμερο, αναμένεται να γίνουν και σημαντικές συζητήσεις. Μεταξύ αυτών, το Σάββατο, η “Αυγή” διοργανώνει εκδήλωση με θέμα “1821-2021: Τι θα γιορτάσουμε στα 200 χρόνια από την επανάσταση”, στην οποία συμμετέχουν οι Σία Αναγνωστοπούλου, Αντώνης Λιάκος, Τριαντάφυλλος Πετρίδης και Νίκος Φίλης, ενώ θα συντονίζει ο διευθυντής της εφημερίδας Άγγελος Τσέκερης. Θα υπάρξουν επίσης συζητήσεις για την κλιματική αλλαγή, την έμφυλη βία στη δημόσια σφαίρα, παρουσίαση βιβλίων κοκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα