Μαρία Λόη: Η Ελληνίδα σεφ που έχει μαγειρέψει για τον Τζο Μπάιντεν

Η Ελληνίδα σεφ Μαρία Λόη, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική, μετέφερε τον απόηχο της εκλογικής αναμέτρησης στις ΗΠΑ και τις αντιδράσεις των πολιτών στη νίκη του Τζο Μπάιντεν, ενώ ανέφερε πως έχει μαγειρέψει για τον νέο πλανητάρχη στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, σχετικά με το κλίμα που επικράτησε με την εκλογή του Μπάιντεν, αλλά και της Καμάλα Χάρις στη θέση της αντιπροέδρου των ΗΠΑ,

ανέφερε:

"Έγινε πανδαιμόνιο, στη Νέα Υόρκη ειδικά, αλλά και σε ολόκληρη την Αμερική. Φάνηκε από το πόσος κόσμος βγήκε στους δρόμους. Υποδέχτηκαν πολύ ζεστά τη νίκη του Μπάιντεν. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό το ότι η Κάμαλα Χάρις έγινε η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος. Είναι έγχρωμη, είναι κόρη μεταναστών. Έχει τεράστια σημασία, γιατί αυτό πάει ένα βήμα παραπέρα το λεγόμενο "αμερικανικό όνειρο". Σου λέει, αφού το έκανα εγώ, μπορείς να το κάνεις κι εσύ. Είναι ελπίδα για τα νέα κορίτσια, για τα νέα παιδιά που ένιωθαν ότι δεν είχαν στον ήλιο μοίρα".

Ο Τζο Μπάιντεν αγαπά τη χώρα μας, αλλά και την ελληνική κουζίνα, ενώ η διάσημη σεφ τον έχει "φιλέψει", όπως ανέφερε. Σχετικά με τις διατροφικές του συνήθειες, είπε:

"Έχω μαγειρέψει για τον Τζο Μπάιντεν και στον Λευκό Οίκο και αλλού. Τρώει πάρα πολύ καλά, πολύ υγιεινά, όπως ο Μπαράκ Ομπάμα. Αυτή την κουζίνα έχουμε και εμείς και στο εστιατόριό μας και στα προϊόντα μας".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα