Μαίρη Χρονοπούλου: "Έχω ζητήσει να με κάψουν, δεν θέλω τη σήψη και τα σκουλήκια"

Η Μαίρη Χρονοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη "Super Κατερίνα" το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, όπου αναφέρθηκε στην πορεία της στο θέατρο και τον κινηματογράφο, στον έρωτα, αλλά και στην επιθυμία της να αποτεφρωθεί, όταν φύγει από τη ζωή.

"Δεν θα πω ποιος ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου. Πιστεύω ότι μια φορά ερωτευόμαστε στη ζωή μας πραγματικά. Η σχέση αυτή δεν κατέληξε σε γάμο", είπε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

Για τον λόγο που παντρεύτηκε, η Μαίρη Χρονοπούλου

ανέφερε: "Ήθελα να αφήσω το θέατρο, είχα περάσει μια κατάσταση άσχημη και ήθελα να μαζευτώ στον πύργο μου. Ένα τεράστιο σπίτι, ήμουν μόνη μου σε μια άκρη του σπιτιού, κοιμόμασταν σε ξεχωριστά δωμάτια. Ήθελα να είμαι μια νοικοκυρά… Δεν έγινε αυτό τελικά".

"Με την ιδέα του θανάτου μου είμαι απόλυτα εξοικειωμένη. Δεν με τρομάζει καθόλου η αποχώρηση. Με την ιδέα του θανάτου των γύρω μου, δεν μπορώ να εξοικειωθώ", είπε μεταξύ άλλων η σπουδαία ηθοποιός.

"Έχω ζητήσει να με κάψουν. Δεν θέλω αυτή την αηδία, τη σήψη και τα σκουλήκια. Δεν μου αρέσει... Υπάρχει τίποτα πιο σίγουρο από τη μετάβαση αυτη; Πιστεύω στο σύμπαν πάρα πολύ. Πιστεύω με τον δικό μου τρόπο. Δεν ξέρω αν είναι ο Θεός με τα γένια, τι μορφή έχει, πώς είναι το σύμπαν. Αλλά υπάρχει κάτι...", συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα