Μαγκλάρας: Δε νιώθω Τσάρος του Διαστήματος, είναι προσωπική επίθεση

«Κανείς δεν κατάλαβε τι συνέβη» είπε στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6, ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών Βασίλης Μαγκλάρας, αναφερόμενος στην παραίτηση του Σταμάτη Κριμιζή, από τη θέση του προέδρου του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού.

Εξέφρασε τη λύπη του γιατί -όπως είπε- «ο κ. Κριμιζής δεν αφιέρωσε λίγο χρόνο για να μάθει για τα προγράμματα» και πρόσθεσε ότι δεν νιώθω "Τσάρος του Διαστήματος". Πρόκειται για προσωπική επίθεση".

Μάλιστα συμπλήρωσε ότι ήταν στη θέση του προέδρου μόνο δυο εβδομάδες και "δεν είχε δαπανήσει ούτε ένα λεπτό για να ασχοληθεί

με την ουσία του Οργανισμού".

Παππάς: Πρόθυμα πρωτοσέλιδα αναπαράγουν άθλια υπονοούμενα

Εν τω μεταξύ μέσω του λογαριασμού του στο twitter ο Νίκος Παππάς, κάνει λόγο για άθλια υπονοούμενα.

Ειδικότερα σημειώνει:

“Επειδή διαβάζω διάφορα πρόθυμα πρωτοσέλιδα που αναπαράγουν άθλια υπονοούμενα. Ο νεοσύστατος ΕΛΔΟ δεν έχει διαχειριστεί ούτε ΕΝΑ ευρώ δημοσίου χρήματος. ​Είναι στη φάση απόκτησης ΑΦΜ και συγκρότησης εσωτερικού κανονισμού. Οφείλουν όσοι σηκώνουν σκόνη να το διευκρινίσουν”.

Στο tweet του κ. Παππά απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης σημειώνοντας: "Δεν είπε κανείς ότι έχουν φαγωθεί χρήματα αλλά ότι φτιάχνετε την λειτουργία του έτσι για να φαγωθουν".

Δεν είπε κανείς ότι έχουν φαγωθεί χρήματα αλλά ότι φτιάχνετε την λειτουργία του έτσι για να φαγωθουν

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) April 26, 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα