"Μάχη" τηλεθέασης: Σάρωσε το MasterChef, έπεσε το Survivor, χαμηλότερα ο Λαζόπουλος

Το βράδυ της Τρίτης τα κανάλια "έριξαν" τα δυνατά τους χαρτιά, ωστόσο, δεν μπόρεσαν όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα να σημειώσουν υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση.

Στο επεισόδιο του MasterChef είχαμε δοκιμασία αποχώρησης με τέσσερις παίκτες να είναι υποψήφιοι και να μαγειρεύουν για την παραμονή τους στο σπίτι. Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, που φέτος τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά και ικανοποιεί τους τηλεθεατές ως προς το περιεχόμενό του, κατάφερε να κατακτήσει μια θέση ανάμεσα στους πρώτους, σημειώνοντας 19,2% στο γενικό σύνολο και 27,4% στο δυναμικό κοινό.

Αντιθέτως,

το ριάλιτι επιβίωσης με τις ίντριγκες, τα αγωνίσματα και τις μάχες ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους καιμε παρουσιαστές τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Ατζούν Ιλιτζαλί, δεν είχε κάποια ιδιαίτερη διαφορά από τα νούμερα των προηγούμενων ημερών. Το Survivor διατηρεί μια μέτρια τηλεθέαση με πολύ μικρές παρεκκλίσεις. Έτσι και το βράδυ της Τρίτης άγγιξε το 15,2% στο γενικό σύνολο και το 13,2% στο δυναμικό κοινό.

Την Τρίτη προβλήθηκε και το δεύτερο επεισόδιο της σατυρικής εκπομπής του Λάκη Λαζόπουλου "Αλ Τσαντίρι Νιουζ", που επέστρεψε μετά από χρόνια. Και ενώ η πρεμιέρα του είχε μέτρια νούμερα, προκαλώντας, μάλιστα, ένα άγχος στα υπόλοιπα προγράμματα, το δεύτερο "Αλ Τσαντίρι" είχε ακόμη χαμηλότερα ποσοστά από την πρεμιέρα. Συγκεκριμένα, σημείωσε 11,1% στο γενικό σύνολο και 9,6% στο δυναμικό κοινό.

Γενικό:

MasterChef 19,2%

Survivor 15,2%

Αλ Τσαντίρι Νιουζ 11,1%

Δυναμικό:

MasterChef 27,4%

Survivor 13,2%

Αλ Τσαντίρι Νιουζ 9,6%

Keywords
Τυχαία Θέματα