Λύθηκε το μυστήριο: Πόσους ρόλους κάνει η Tilda Swinton στο Suspiria

Τέλος στις εικασίες που κυκλοφορούσαν εδώ και μήνες έβαλε η Tilda Swinton σχετικά με την παρουσία της στην ταινία Suspiria, το ριμέικ της κλασικής ταινίας τρόμου του 1977 του Dario Argento, η οποία πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στο τέλος του τρέχοντος μηνός.

Η 57χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία εμφανίζεται στην ίδια ταινία ως Madame Blanc αποκάλυψε, μιλώντας στους

New York Times, ότι αυτή είναι που υποδύεται τον Dr. Josef Klemperer, τον οποίο υποτίθεται ότι ενσάρκωνε ο 82χρονος Lutz Ebersdorf.

Ο χαρακτήρας του Klemperer είχε αρχικά πιστωθεί στον φανταστικό πρωταγωνιστή Ebersdorf. Μάλιστα είχε αναρτηθεί ψεύτικη βιογραφία του ενώ στο Φεστιβάλ της Βενετίας η Swinton είχε διαβάσει γράμμα που υποτίθεται είχε γράφει ο Ebersdorf. Ο τελευταίος δεν εμφανίστηκε σε καμία προωθητική ενέργεια της ταινίας και έτσι οι φήμες δεν άργησαν να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριζαν εδώ και καιρό ότι η Swinton ήταν πίσω και από αυτό τον ρόλο, καθώς είναι γνωστή για την ικανότητά της να μεταμορφώνεται για τις ανάγκες μιας ταινίας. Τόσο η ίδια πάντως όσο και ο σκηνοθέτης Luca Guadagnino διέψευδαν κατηγορηματικά τις φήμες αυτές. Αρκετοί είναι αυτοί, επίσης, που πιστεύουν ότι ενσαρκώνει και τρίτο ρόλο στην ίδια ταινία, αυτόν της αρχαίας μάγισσας Markos.

Επί καθημερινής βάσεως η Swinton υποβαλλόταν σε τετράωρης διάρκειας μακιγιάζ και μάλιστα, όπως αποκάλυψε μακιγιέζ της ταινίας, ήταν τόσο αφοσιωμένη και απορροφημένη από τον συγκεκριμένο ρόλο που επέμενε να φέρει ψεύτικα ανδρικά γεννητικά όργανα.

Keywords
Τυχαία Θέματα