Λοβέρδος και Χριστοφορίδης έπαιξαν "Σκληρό Ροκ" στον News 24/7 στους 88,6

«Ο Μητσοτάκης κάνει χάρη που δε δέχεται να πάει σε debate με τον Τσίπρα. Ο Μητσοτάκης κοιτάει τώρα μπροστά. Δεν θα δει ο κόσμος τα προγράμματα από το ντιμπέιτ, ο κόσμος δεν έχει έλλειψη πληροφοριών, έχει υπερπληθώρα», είπε ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στο Δυτικό Τομέα της Β' Αθηνών Γιάννης Λοβέρδος, με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ

στο Νότιο Τομέα της Β΄Αθηνών, Γιώργο Χριστοφορίδη να απαντά ότι «δεν είναι ιδιαίτερα πειστικό το επιχείρημα περί μεγαλοθυμίας Μητσοτάκη, ενώ είναι σίγουρος νικητής. Πολλοί ψηφοφόροι της ΝΔ, με τους οποίους μιλάω, λένε ότι ο Κυριάκος θα έπρεπε να πάει στο debate και κρύβεται».

Για τη συμμετοχή δύο δημοσιογράφων που έχουν συγγενική σχέση με τον πρόεδρο και μέλη της ΝΔ (Σία Κοσιώνη – Μάρα Ζαχαρέα), ο κ. Χριστοφορίδης εκτίμησε ότι «καμία δε θα έχανε κάτι, αν αυτοεξαιρείτο», ενώ και ο κ. Λοβέρδος που έχει σύζυγο δημοσιογράφο, ανέφερε ότι δε θα ήθελε να του πάρει συνέντευξη. Χαρακτήρισε ωστόσο «παρωνυχίδα», την ιδιαιτερότητα αυτή στο φετινό debate, μπροστά στα όσα συμβαίνουν στο χώρο της δημοσιογραφίας.

Αναφορικά με τις υποψηφιότητές τους, παράλληλα με τη δημοσιογραφική τους ιδιότητα, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «ως δημοσιογράφος αναπτύσσει απόψεις και τις παρουσιάζει ξεκάθαρα. Εγώ κατεβαίνω, όπως έκανα και με την δημοσιογραφική μου έρευνα, για να μάθει ο κόσμος τα στοιχεία. Ο κόσμος δεν έχει να φοβηθεί από δημοσιογράφους που λένε ξεκάθαρα την άποψή τους».

Ο υποψήφιος της ΝΔ αναφέρθηκε στην ιστορία του, όταν ήταν «στην ΟΝΝΕΔ, μαζί με τον (Νίκο) Χατζηνικολάου, με τον (Πάνο) Παναγιωτόπουλο και στην περίοδο Σημίτη, πολλοί θεωρούσαν ότι ήμουν του ΠΑΣΟΚ και του Σημίτη. Είχα άποψη και ασκούσα και ασκώ ακόμη κριτική, όπως το 2001 θεωρούσα λάθος ότι δεν δέχθηκαν το νόμο Γιαννίτση για το ασφαλιστικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα