Λούλης για σποτ Πολιτικής Προστασίας: "Αν σκέφτομαι τι μπορεί να φανεί σεξιστικό στον καθένα θα τρελαθώ"

Για το πολυσυζητημένο σποτ που είχε γυριστεί στα πλαίσια καμπάνιας της Πολιτικής Προστασίας και που είχε αποσυρθεί λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του τον περασμένο Μάιο καθώς είχε κριθεί σεξιστικό, μίλησε ο πρωταγωνιστής του και γνωστός ηθοποιός Χρήστος Λούλης το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή της ΕΡΤ "Αυτός και ο Άλλος".

Ο ηθοποιός δεν μετάνιωσε καθόλου για το εν λόγω σποτ, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε "Δεν θα μπω στη διαδικασία να προλογοκρίνω κάθετι που διαβάζω".

"Άμα μου το ξαναζητούσαν δεν θα έκανα το σποτ καθώς τώρα η φάτσα μου για κάποιους ανθρώπους έχει γίνει τοξική. Έδωσα εξηγήσεις αλλά δεν τους έπεισα όλους. Έφαγα πολύ βρίσιμο από πολλούς ανθρώπους και καλλιτέχνες, γνωστούς και μη. Βέβαια σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ, άμα κάποιος είναι ηλίθιος δεν θα αλλάξει. Δεν θα μπω στη διαδικασία να προλογοκρίνω κάθετι που διαβάζω και να σκέφτομαι τί μπορεί να φανεί σεξιστικό στον οποιοδήποτε πυροβολημένο άνθρωπο, συγγνώμη που το λέω έτσι σκληρά, άλλα έτσι είναι. Αν σκέφτομαι εκ των προτέρων τι μπορεί να φανεί κάπως σε κάποιον, θα τρελαθώ. Το αρνούμαι", είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Και συνέχισε: "Φαντάζομαι δεν θα υπήρχε πρόβλημα αν αντί για εμένα είχαν βάλει μία γυναίκα να λέει τα ίδια. Η σύζυγός μου το πήρε μια χαράε. Μου είπε μεν ότι ήταν πρόχειρο και κακογραμμένο, ωστόσο το βρήκε μία χαρά".

"Το κάθε σποτ βγαίνει για να περάσει ένα μήνυμα. Εφόσον το συγκεκριμένο σποτ δημιούργησε αυτή την εντύπωση, πάει να πει ότι δεν πέτυχε τον σκοπό του", κατέληξε ο Χρήστος Λούλης.

Δείτε το σποτ που καταργήθηκε:

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας ήταν η εξής:

"Δύο νέα σποτ άρχισαν να προβάλλονται στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορονοϊου. Το ένα από αυτά προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η κριτική αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε. Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Οταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα