Λίγα φαινόμενα και άνοδος θερμοκρασίας από τη Δευτέρα

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα τις επόμενες ημέρες

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί χαμηλή μέχρι την Κυριακή αλλά από τη Δευτέρα θα ανέβει

Οι άνεμοι τοπικά στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6-7 μποφόρ

Σήμερα Σάββατο προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από αργά το απόγευμα στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ

ΚΥΡΙΑΚΗ 22-11-2020

Στη Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις, τα φαινόμενα γρήγορα θα σταματήσουν και από τις μεσημβρινές ώρες ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα νησιά του Ιονίου, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και βελτίωση από το απόγευμα. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες παροδικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα στην αρχή της ημέρας στο Βόρειο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 23-11-2020

Προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και τα νότια τις πρωινές ώρες, οπότε στην Κρήτη υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της, όμως τις πρωινές ώρες παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά.

ΤΡΙΤΗ 24-11-2020

Προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες και στην Κρήτη δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25-11-2020

Στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και στην Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο την Τετάρτη 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα ανατολικά την Τετάρτη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου .

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 12 με 13 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα