Λιακάδα και μελτέμι στο Αιγαίο το Σάββατο

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 6-7 μποφόρ .

Το Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Β-ΒΔ 3-4 και αργότερα τοπικά 4 με 5 μποφόρ , στα ανατολικά

Β 5-6 και τοπικά 6-7 μπ στα νοτιοανατολικά . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 31 με 35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 36 με 37 βαθμούς , στις Κυκλάδες τους 31, στο Ανατολικό Αιγαίο και την Νότια Κρήτη τους 35 και 34 βαθμούς Κελσίου αντίστοιχα .

Στην Αττική αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αίθριος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ που το απόγευμα θα γίνουν νότιοι . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 22/8/2004 είχαμε 40°C μέγιστη θερμοκρασία στην Ελευσίνα και δασικές πυρκαγιές στην Αττική. Το 2010 επικρατούσαν πολύ θυελλώδεις βοριάδες και σημειώθηκε δασική πυρκαγιά στο φοινικόδασος της Πρέβελης στο νότιο Ρέθυμνο. --- Το 2015 εκδηλώθηκαν ισχυρές βροχοπτώσεις σε Σκιάθο, Ιστιαία, Ζαγορά και Χαλκιδική.

Keywords
Τυχαία Θέματα