Κυριάκος Κυριάκου: Mε τα μνημόνια δεν ξεμπερδέψαμε

“Όταν σε καλούν να συμμετάσχεις στην κεντρική πολιτική σκηνή, είναι σαν να σε καλεί η Εθνική Ελλάδος” δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Πρωινό Τανγκό" των Αντώνη Φουρλή και Στέλλας Γκαντώνα ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Α' Θεσσαλονίκης και μέχρι πρότινος υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος,

“Εκτίμησε ότι “με τα μνημόνια δεν ξεμπερδέψαμε”

καθώς κατά τον ίδιο “είμαστε δεσμευμένοι απέναντι στους δανειστές”.

Όταν ρωτήθηκε για τις ενδεχόμενες μετεκλογικές συνεργασίες, τόνισε ότι αυτές θα κριθούν με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα, σημειώνοντας ότι όλα είναι ανοιχτά ενώ μίλησε για οριζόντιες συνεργασίες σε ορισμένα σημαντικά θέματα.

Πρόσθεσε ότι το ΚΙΝΑΛ μπορεί να αποτελέσει την πιο φρέσια πρόταση, πρέπει να ανανεώσει τη σχέση του με τους πολίτες και να ξανακατέβει στα πεζοδρόμια.

Σημείωσε ότι στις πλατείες των αγανακτισμένων τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να διαδραματίσουν πιο σημαντικό ρόλο και να εξηγήσουν γιατί έπρεπε να παρθούν τα μέτρα ούτως ώστε να απορροφήσουν ένα μέρος της οργής.

Ο κ. Κυριάκος υπογράμμισε ότι δύο θητείες είναι αρκετές στα βουλευτικά έδρανα, εκφράζοντας την αντίθεσή του στην πολιτική που γίνεται επάγγελμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα