Κορονοϊός: Τρίτη γυναίκα θετική στον ιό γέννησε στο "Αττικόν"

Το τρίτο παιδί στην Ελλάδα από γυναίκα θετική στον κορονοϊό γεννήθηκε την Πέμπτη (9/4), στη Γ' Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "Αττικόν " .

Το αγοράκι γεννήθηκε με καισαρική τομή και βάρος 3340 γραμμάρια. Τα αποτελέσματα του τεστ που έγινε στο αγοράκι αναμένονται την, Παρασκευή (10/4).

Η 35χρονη

παραπέμφθηκε στο «Αττικό» Νοσοκομείο που είναι Νοσοκομείο αναφοράς για Covid-19 από την Β' Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του ΕΚΠΑ στο Αρεταίειο.

Η μητέρα μεταφέρθηκε στην πτέρυγα Covid-19 του Νοσοκομείου και το νεογνό στη μονάδα προώρων νεογνών για παρακολούθηση.

Η Γ' Μαιευτική - Γυναικολογική κλινική έχει ετοιμάσει πρωτόκολλο διαχείρισης και συγκεκριμένο χώρο στην κλινική για τη διεκπεραίωση τοκετού σε γυναίκες με COVID-19.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑ: Ποια είναι τα κριτήρια για έλεγχο κορονοϊού ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πού στέλνω SMS για μετακίνηση, τις μέρες της καραντίνας, λόγω κορονοϊού ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα