Κορονοϊός: Το Ισραήλ κλείνει τα σύνορα

Το Ισραήλ κλείνει τα σύνορά του σε όλους τους ξένους, με εξαίρεση όσους διαμένουν εκεί, στη μάχη εναντίον της πανδημίας του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών.

Έως σήμερα, 433 κρούσματα έχουν καταγραφεί στο Ισραήλ, όπου τις τελευταίες ημέρες έχουν κλείσει όλοι οι χώροι αναψυχής, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Επιπλέον, έχουν απαγορευτεί οι "μη αναγκαίες" μετακινήσεις.

"Έπειτα από συστάσεις του υπουργείου Υγείας, αποφασίστηκε ότι, από αύριο, οι ξένοι

που δεν είναι ούτε υπήκοοι του Ισραήλ ούτε κάτοικοι δεν θα μπορούν να εισέρχονται στη χώρα", αναφέρει το υπουργείο σε ένα δελτίο τύπου.

Μέχρι σήμερα, επιτρεπόταν η είσοδος στο Ισραήλ στους ξένους, που αποδείκνυαν ότι είχαν τη δυνατότητα να παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ: Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορονοϊό ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Ποια θα υποδέχονται τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα