Κορονοϊός: Οι άδειοι δρόμοι της Αθήνας από ψηλά

Η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς καραντίνας εδώ και κάποιες ημέρες, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού και να μπορέσει το ΕΣΥ να αντιμετωπίσει όλες τις σοβαρές περιπτώσεις και να μην καταρρεύσει. Στόχος είναι να βγούμε απ' αυτή την πανδημία που έχει σαρώσει όλο τον πλανήτη με τις μικρότερες δυνατές απώλειες.

Το κανάλι Up Stories στο YouTube επιμελήθηκε ένα βίντεο, το οποίο παρουσιάζει τι ισχύει στους μεγαλύτερους οδικούς άξονες της πρωτεύουσας,

που άλλοτε ήταν γεμάτοι αυτοκίνητα. Πλέον, τίποτα δεν θυμίζει τις εικόνες λίγο καιρό πριν, αφού οι δρόμοι είναι σχεδόν άδειοι και εκτός σπιτιών βρίσκονται αυτοί που είναι υποχρεωμένοι να βγουν.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑ: Ποια είναι τα κριτήρια για έλεγχο κορονοϊού ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πού στέλνω SMS για μετακίνηση, τις μέρες της καραντίνας, λόγω κορονοϊού ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα