Κορονοϊός: Ο Τραμπ πετάει το "μπαλάκι" στην Ιαπωνία για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες "θα καθοδηγηθούν" από την απόφαση της Ιαπωνίας, όσον αφορά στο εάν θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 στο Τόκιο, εν μέσω του παγκόσμιας εξάπλωσης του κορονοϊού.

"Θα καθοδηγηθούμε από τις επιθυμίες του Πρωθυπουργού της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε, ενός μεγάλου φίλου των Ηνωμένων Πολιτειών και ενός άνδρα που έχει κάνει καταπληκτική δουλειά για τους ολυμπιακούς

χώρους, όσον αφορά τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ιαπωνία. Θα λάβει τη σωστή απόφαση!" έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Θυμίζουμε πως ήδη ο Καναδάς ανακοίνωσε την απόφασή να μην στείλει τους αθλητές του στο Τόκιο ελέω του κορονοϊού και ζήτησε από την ΔΟΕ τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων το 2021.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ: Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορονοϊό ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Ποια θα υποδέχονται τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα