Κορονοϊός: Κλειστά τα σχολεία στην Πολωνία για έναν ακόμα μήνα

Η κυβέρνηση της Πολωνίας θα παρατείνει το κλείσιμο των σχολείων όλων των βαθμίδων κατά έναν μήνα λόγω του κορονοϊού, έως τις 24 Μαΐου, ανακοίνωσε την Παρασκευή (24/4) ο υπουργός Παιδείας της χώρας, Νταρίους Πιατκόφσκι.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, είπε ότι εξετάζει αν θα είναι εφικτό να επιτραπεί σε ορισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα να προσφέρουν φύλαξη για παιδιά, αλλά δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο το κλείσιμο των

σχολείων ως τις 26 Απριλίου.

Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας της χώρας Λούκας Σουμόβσκι υπογράμμισε πως αυτή τη στιγμή ότι δεν υπάρχουν αξιόπιστα στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι η επιδημία του κορονοϊού θα υποχωρήσει το φθινόπωρο.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑ: Ποια είναι τα κριτήρια για έλεγχο κορονοϊού ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πού στέλνω SMS για μετακίνηση, τις μέρες της καραντίνας, λόγω κορονοϊού ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός, Κλειστά, Πολωνία,koronoios, kleista, polonia