Κορονοϊός: Ιταλίδα μοντέλο συνεχίζει να βγαίνει θετική 2 μήνες μετά την πρώτη διάγνωση

Η Μπιάνκα Ντομπρόιου ήταν η πρώτη ασθενής κορονοϊού στην περιοχή της Εμίλια-Ρομάνια, ωστόσο αυτό που την κάνει ξεχωριστή συγκριτικά με όλους τους υπόλοιπους που προσβλήθηκαν από τον ιό στην Ιταλία είναι πως το 23χρονο μοντέλο από την Μπολόνια εξακολουθεί να κουβαλάει τη νόσο.

Παρά το γεγονός πως νοσηλεύτηκε για πρώτη φορά πριν από σχεδόν δύο μήνες, στις 28 Φεβρουαρίου, και παρά το γεγονός επίσης ότι εδώ και καιρό αισθάνεται καλά, όλα τα τεστ που έχει κάνει από τότε (4), δείχνουν πως παραμένει θετική στον κορονοϊό, γεγονός που έχει κάνει την ιατρική κοινότητα να κοιτά με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον την περίτπωσή της.

Σημειώνεται πως στις 28 Φεβρουαρίου έγινε η εισαγωγή της στο νοσοκομείο "Sant’Orsola" έχοντας υψηλό πυρετό, 40.7 βαθμούς, με τα αντιβιοτικά που της χορηγήθηκαν να έχουν ωστόσο ως αποτέλεσμα τη βελτίωση στην υγεία της και να παίρνει εξιτήριο στις 6 Μαρτίου.

"Μπορείς να θεραπευτείς από αυτό τον ιό καθώς και εγώ έφτασα να έχω πυρετό 41 και μετά από 10 ημέρες, στις 11 Μαρτίου, δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Αυτός είναι ένας νέος ιός και δεν γνωρίζουμε πολλά για αυτόν.

Εγώ είμαι θετική στον κορονοϊό για σχεδόν 60 ημέρες και η κατάσταση έχει αρχίσει να γίνεται ανησυχητική. Νιώθω σαν να μην έχω τίποτα, έκανα μάλιστα κάποιες εξετάσεις πριν μερικές εβδομάδες και μου είπαν πως είμαι απολύτως εντάξει.

Είμαι απολύτως υγιής", εξομολογήθηκε η νεαρή Ιταλίδα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. "Η ασθενής ήταν εντάξει όμως τα τεστ έδειξαν πως παραμένει θετική.

Μελετάμε προσεκτικά την περίπτωσή της. Από όσο γνωρίζουμε, δεν έχει βρεθεί κάποιος άλλος θετικός στον κορονοϊό για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Γενικά, τα θετικά αποτελέσματα δεν διαρκούν περισσότερο από τέσσερις εβδομάδες", δήλωσε ο επιδημιολόγος που εργάζεται στο νοσοκομείο της Μπολόνια, Λουτσιάνο Άταρντ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑ: Ποια είναι τα κριτήρια για έλεγχο κορονοϊού ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πού στέλνω SMS για μετακίνηση, τις μέρες της καραντίνας, λόγω κορονοϊού ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα