Κορονοϊός: Η Νυρεμβέργη δεν θέλει να φιλοξενήσει το Γερμανία - Ιταλία

Την τελευταία ημέρα του Μαρτίου η ποδοσφαιρική Ευρώπη θα απολαύσει ένα από τα πλέον κλασικά ντέρμπι σε επίπεδο εθνικών ομάδων, μεταξύ της Γερμανίας και της Ιταλίας, όμως η έδρα διεξαγωγής του ματς δεν έχει κλειδώσει 100%.

Όπως γράφει το sport24.gr, νΝαι μεν το ματς ήταν προγραμματισμένο από καιρό να γίνει σε γερμανικό έδαφος και συγκεκριμένα στην Νυρεμβέργη, ωστόσο οι τοπικές αρχές έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να μη γίνει εκεί το ματς.

Αιτία ο κορονοϊός,

με τους δημοτικούς φορείς της Νυρεμβέργης να ανησυχούν για την παρουσία πολλών Ιταλών φιλάθλων στο γήπεδο με δεδομένο πως η Ιταλία είναι από τις χώρες όπου χτυπάει κόκκινο όσον αφορά στην εξάπλωση του φαινομένου και την τελική απόφαση να αναμένεται να ληφθεί την ερχομενη Τετάρτη (11/3).

"Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε σήμερα, η πόλη της Νυρεμβέργης τάσσεται υπέρ της ακύρωσης του παιχνιδιού μεταξύ των δύο χωρών.

Και αυτό γιατί αναμένουμε να έρθουν στην πόλη μας πολλοί οπαδοί από την Βόρεια Ιταλία", δήλωσε εκπρόσωπος του δήμου της Νυρεμβέργης.

Σημειώνεται πως η εθνική Γερμανίας του Γιόακιμ Λεβ θα αντιμετωπίσει μέσα σε διάστημα λίγων ημερών την Ισπανία (26/3) και την Ιταλία (31/3) ενώ από την πλευρά της η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι αντιμετωπίζει κατά σειρά εκτός έδρας τις Αγγλία (27/3) και Γερμανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα