Κορονοϊός: Γυμναστής στην Ισπανία γυμνάζει όλους τους ενοίκους πολυκατοικίας

Η κατάσταση στην Ισπανία είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς η έξαρση του κορονοϊού έχει ως αποτέλεσμα σχεδόν 8.000 άνθρωποι να έχουν νοσήσει, ενώ 288 να έχουν χάσει τη ζωή τους. Μάλιστα, το τελευταίο 24ωρο οι θάνατοι από τον κορονοϊό ήταν πάνω από 100, ενώ τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 2.000.

Παρ' όλα αυτά, οι κάτοικοι σε αρκετές περιοχής της χώρας δεν χάνουν το κουράγιο τους, ενώ βρίσκουν ευφάνταστους τρόπους για να συνεχίσουν την καθημερινότητά τους, χωρίς να επηρεάζεται η ζωή τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι ένοικοι μίας πολυκατοικίας της Σεβίλλης, οι οποίοι γυμνάστηκαν κανονικά μέσα από τα σπίτι τους, ακολουθώντας τις οδηγίες του γυμναστή τους που βρισκόταν σε ταράτσα παρακείμενης πολυκατοικίας.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ: Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορονοϊό ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Ποια θα υποδέχονται τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα