Κορονοϊός: Έκρηξη κρουσμάτων στη Γαλλία

Η Γαλλία κατέγραψε σήμερα 12.489 νέα κρούσματα κορονοϊού, για το τελευταίο 24ωρο, ένας αριθμός αυξημένος από τα 3.466 που διαγνώστηκαν μία ημέρα νωρίτερα, έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Η αύξηση αυτή είναι υψηλότερη του στόχου της κυβέρνησης των 5000 ή λιγότερων κρουσμάτων την ημέρα, ενώ με τον αριθμό αυτό το σύνολο των μολύνσεων ανέρχεται πλέον σε 2.665.728, βάσει των στοιχείων του γαλλικού υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αριθμός των νεκρών από τη νόσο Covid-19 αυξήθηκε κατά 116, στους 65.037, έπειτα από μια αύξηση 157 θανάτων χθες.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Ποια μαγαζιά ανοίγουν και ποια όχι CLICK AWAY: Βήμα - βήμα η διαδικασία για τα ψώνια - Τα πρόστιμα ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ: Πώς θα λειτουργήσουν τα Χριστούγεννα ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ: Πώς θα λειτουργούν ΑΓΟΡΕΣ: Με ποιο SMS βγαίνουμε για να ψωνίζουμε ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Η επιδημία στην Ελλάδα σε αριθμούς ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ: Πόσα άτομα επιτρέπονται σε αυτοκίνητα IX, και ταξί Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα