Κορονοϊός: Διάσημος χορευτής μπαλέτου δίνει δωρεάν μαθήματα μέσω Instagram

Υπό φυσιολογικές συνθήκες ένα μέρος που θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται ο Φερνάντο Μοντάνιο αυτή την περίοδο είναι η Βασιλική Όπερα στο Λονδίνο, με τον Κολομβιανό διάσημο χορευτή μπαλέτου να έχει πάρει μέρος σε αρκετές παραστάσεις μεταξύ των οποίων στον Καρυοθραύστη και στην Ωραία Κοιμωμένη.

Τώρα όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά, με τον κορονοϊό να απειλεί τις ζωές μας και την παγκόσμια υγεία και να μας έχει κλείσει όλους στο σπίτι και τον Μοντάνιο να βλέπει και αυτός τις παραστάσεις που ήταν να παίξει, να ακυρώνονται η μία μετά την άλλη.

Αυτό πάντως δεν είναι αρκετό για να

του κόψει τα φτερά, με τον Κολομβιανό χορευτή να ξεκουράζεται στο σπίτι του στο Λος Άντζελες την περίοδο της καραντίνας και να χρησιμοποιεί το λογαριασμό του στο Instagram για να έχει καθημερινή επαφή με τους followers του, παραδίδοντας μαθήματα χορού.

Είτε κλασικού είτε μοντέρνου, με τον Μοντάνιο να ανεβάζει ακόμα και video που κάνει χορευτικό σε τραγούδι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Σημειώνεται πως ο Μοντάνιο έχει γεννηθεί σε μία ιδιαίτερη βίαιη γειτονιά της Κολομβίας, στο Κάλι, ενώ ο ίδιος είναι πολύ γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο.

Δείτε τον Φερνάντο Μοντάνιο σε χορευτική δράση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Los espero mañana en clase de Cumbia y Mapalé. See you tomorrow in my latin class. 9am #LosAngeles . 11am #Colombia . 5pm #uk . 6pm rest of Europe. #quarantine #danceclass #colombia #balletdancer #latindance #cumbia #mapale

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fernando Montaño (@fernandomontan0) στις 18 Απρ, 2020 στις 12:07 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

See you next Sunday at the same time. Sorry about the connection I will do it inside the house next week so we have a better connection. Nos vemos el próximo Domingo a la misma hora! Les pido disculpas por la conexión en la terraza, en la próxima lo haré dentro de casa para no tener problemas. 9am Los Angeles 11am Colombia 5pm Uk 6pm the rest of Europe #dance #colombia #uk #la

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fernando Montaño (@fernandomontan0) στις 19 Απρ, 2020 στις 11:05 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hip me baby one more time. . #quarantine in #losangeles #challenge #la #balletdancer #tiktok #instagram @britneyspears #fun #dance #foryou @mcs_uk @oneyoungworld #fernandomontano #fernandomontaño @childrenchangecolombia #artist @amysfoundation @theellenshow #royalballetdancer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fernando Montaño (@fernandomontan0) στις 24 Μάρ, 2020 στις 9:01 πμ PDT

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑ: Ποια είναι τα κριτήρια για έλεγχο κορονοϊού ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πού στέλνω SMS για μετακίνηση, τις μέρες της καραντίνας, λόγω κορονοϊού ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα