Κορονοϊός: Αναβάλλεται επ' αόριστον το Athens Science Festival

Η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ Επιστήμης της Αθήνας (Athens Science Festival), το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 1-5 Απριλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, αποφάσισε την αναβολή της εκδήλωσης λόγω της εξάπλωσης στην Ελλάδα του νέου κορονοϊού SARS-CoV-2 που προκαλεί τη νόσο Covid-19.

Όπως αναφέρει, η απόφαση ελήφθη με βάση τις τελευταίες οδηγίες του υπουργείου Υγείας και τα προτεινόμενα

προληπτικά μέτρα, ενώ η κατάσταση θα αξιολογηθεί εκ νέου το επόμενο διάστημα και θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθούμε ενεργά τα τεκταινόμενα σχετικά με τον νέο κορονοϊό SARS-CoV-2. Με βάση τις τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και τα προτεινόμενα προληπτικά μέτρα, η οργανωτική επιτροπή του Athens Science Festival (ASF) ανακοινώνει την αναβολή της εκδήλωσης που ήταν προγραμματισμένη για 1-5 Απριλίου 2020. Η κατάσταση θα αξιολογηθεί εκ νέου το επόμενο διάστημα και θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής.

Η προσοχή μας είναι στραμμένη στην επιστημονική κοινότητα που μάχεται για την αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού παγκόσμιου ζητήματος.Τα κανάλια επικοινωνίας του ASF θα συμβάλλουν στην ενημέρωση του κοινού μέσω έγκυρων και επιστημονικών πηγών.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους στο ASF τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του!"

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός, Αναβάλλεται, Athens Science Festival,koronoios, anavalletai, Athens Science Festival