Κορονοϊός: Αισιοδοξία από Ρωσία και Κίνα

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόβ και ο Κινέζος ομόλογος του Ουάνγκ Γι κατά την διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν σήμερα Παρασκευή συζήτησαν για την κατάσταση που διαμορφώνεται με την πανδημία του κορονοϊού και διαπίστωσαν αποτελεσματικότητα στα μέτρα που πήραν στις χώρες τους, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Οι δύο υπουργοί, συνέχισε η Ζαχάροβα, υπογράμμισαν επίσης την σημασία της περαιτέρω διεύρυνσης των μεταξύ τους επαφών επισημαίνοντας ότι στις σημερινές

συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού η Ρωσία και η Κίνα συνεχίζουν να αναπτύσσουν την στρατηγική τους συνεργασία, να αντιμετωπίζουν τα διεθνή ζητήματα από ενιαίες θέσεις, να εμβαθύνουν την συνεργασία τους στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής, να τηρούν υπεύθυνη στάση ως μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ με σκοπό την υποστήριξη της παγκόσμιας ειρήνης και ασφάλειας.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ: Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορονοϊό ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Ποια θα υποδέχονται τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα