Κορονοϊός: Αύξηση των νεκρών στη Μεγάλη Βρετανία - 828 νέα θύματα, 17.337 συνολικά

Ο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό στα βρετανικά νοσοκομεία αυξήθηκε κατά 828 και ανήλθε σε 17.337 συνολικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως ανακοίνωσαν την Τρίτη οι υγειονομικές αρχές.

Παράλληλα, 4.301 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανακοινώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, με τη Μεγάλη Βρετανία να μετρά πλέον 129.044 περιπτώσεις, ενώ πραγματοποιήθηκαν και 18.206 τεστ.

H αύξηση των νεκρών στην Αγγλία (778) είναι μια από τις μεγαλύτερες ημερήσιες

εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τα στοιχεία του βρετανικού Συστήματος Υγείας: "24 από τους 778 ασθενείς (ηλικίας μεταξύ 49 και 91 ετών) δεν έπασχαν από κάποιο γνωστό υποκείμενο νόσημα", ανέφερε η ίδια πηγή.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την βρετανική Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, η πραγματική έκταση του απολογισμού των νεκρών σε Αγγλία και Ουαλία ήταν κατά 41% μεγαλύτερη από αυτούς που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑ: Ποια είναι τα κριτήρια για έλεγχο κορονοϊού ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πού στέλνω SMS για μετακίνηση, τις μέρες της καραντίνας, λόγω κορονοϊού ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα