Κορονοϊός - Ισπανία: Μια 84χρονη ράβει καθημερινά μάσκες για να βοηθήσει τα νοσοκομεία

Ασύλληπτο είναι το μέγεθος της τραγωδίας με την πανδημία του κορονοϊού στην Ισπανία. Σε σημείο μάλιστα που τα νοσοκομεία δεν μπορούν πλέον να διαχειριστούν τους εκατοντάδες ασθενείς που φτάνουν καθημερινά.

Βλέποντας αυτή τη δραματική κατάσταση που βιώνει η χώρα της, η 84χρονη Margarita Gil Baro αποφάσισε να μην μείνει με σταυρωμένα χέρια. Όπως μεταδίδει η ισπανική ‘El Mundo’, η συμπαθέστατη κυρία αν και ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, κάνει το δικό της αγώνα απέναντι στον κορονοϊό, από το σαλόνι του σπιτιού της.

Έτσι, καθημερινά κάθεται οκτώ με εννιά ώρες στη ραπτομηχανή

της και ράβει 50 μάσκες την ημέρα της οποία στέλνει στα νοσοκομεία της Ανδαλουσίας όπου διαμένει και έχουν ανάγκη από μάσκες.

Κινήσεις όπως αυτή σίγουρα συγκινούν και μας κάνουν να αισιοδοξούμε πως με συλλογική προσπάθεια, όλη αυτή η περιπέτεια κάποια στιγμή θα ξεπεραστεί.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ: Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορονοϊό ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Ποια θα υποδέχονται τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός - Ισπανία, 84χρονη,koronoios - ispania, 84chroni