Κορονοϊός - Ινδία: Επιστροφή τρόμου στα χωριά

Η Ινδία είναι από τις πολυπληθέστερες χώρες του κόσμου και συνάμα πολύ φτωχή. Έχει χτυπηθεί από τον κορονοϊό και ο βιοπορισμός χιλιάδων φτωχών πολιτών κατέρρευσε εξαιτίας των μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

Σήμερα (21/3), αρκετοί ήταν αυτοί που άρχισαν να επιστρέφουν στα χωριά τους, μεγαλώνοντας τους φόβους ότι η έξοδος από τα αστικά κέντρα μπορεί να διασπείρει ταχύτατα τον ιό στην περιφέρεια.

Περίπου το 1/5 από τα 271 περιστατικά αναφέρθηκαν στην ομόσπονδη πολιτεία Μαχαράστρα, όπου και βρίσκεται η μεγαλύτερη πόλη της Ινδίας, η Μουμπάι. Ως

τώρα, η Ινδία έχει αναφέρει τέσσερις θανάτους από τον κορονοϊό.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ: Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορονοϊό ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Ποια θα υποδέχονται τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα