Κόντρα Κούλογλου-Τασούλα για την "ακροδεξιά βία"

Στο Νews 24/7 στους 88,6 μίλησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου ο οποίος μίλησε για ανοχή της βίας από τη ΝΔ στο Μακεδονικό.

Αναφέρθηκε επίσης στον τρόπο με τον οποίο τα Μέσα παρουσιάζουν μια εικόνα τρόμου στο κέντρο της Αθήνας, παρότι όπως είπε τα στοιχεία δείχνουν μείωση της εγκληματικότητας στο κέντρο

Ωστόσο, άφησε αιχμές κατά της κυβερνητικής πολιτικής, λέγοντας ότι είναι αποκρουστική η εικόνα του κέντρου από τις συμμορίες που

κλέβουν στου Φιλοπάππου και τη διακίνηση ναρκωτικών και πρόσθεσε ότι η αστυνομία πρέπει να κάνει καλύτερα τη δουλειά της

Για εκλογολογία έκανε λόγο με φόντο το "όχι" Καμμένου στη Συμφωνία των Πρεσπών. Είπε ότι κλείνει η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ μετά την έξοδο από τα μνημόνια και αναφέρθηκε σε μελλοντική συνεργασία με ανεξάρτητους βουλευτές και κόμματα της κεντρο-αριστεράς στη βάση προγραμμάτων με πρωτοβουλία ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις συντάξεις δήλωσε: "Δεν θα αποφασίσει το Eurogroup για το μέλλον των συνταξιούχων. τον τελευταίο λόγο τον έχει η ελληνική κυβέρνηση. Υποθέτω πως δεν θα υπάρχει η περικοπή στο προσχέδιο του προϋπολογισμού".

Τασούλας: "Θα έπρεπε να πούμε ότι είναι αποκρουστέα η βία από όπου κι αν προέρχεται"

"Ευτελής ο χρωματισμός της βίας" απάντησε από τη δική του μεριά ο Κώστας Τασούλας, βουλευτής ΝΔ, σχολιάζοντας τη δήλωση Κούλογλου ότι "αυτή τη στιγμή η βία προέρχεται από την ακροδεξιά".

"Θα έπρεπε να πούμε ότι είναι αποκρουστέα η βία από όπου κι αν προέρχεται" πρόσθεσε και είπε ότι η "καταδίκη της βίας θέλει αχρωματοψία".

Για τις συντάξεις είπε: "Όχι απλώς να μην κόψει η κυβέρνηση τις συντάξεις αλλά να κάνει αυξήσεις! το λέω για να επισημάνω ότι την περίοδο αυτή σημασία δεν έχουν τα λόγια αλλά τα έργα και πόσο εύκολο είναι να είσαι συμπαθητικός" σχολίασε.

Εκτίμησε ότι οι δανειστές πηγαίνουν το θέμα όλο και πιο μετά, δηλαδή στο Eurogroup του Νοεμβρίου και η κυβέρνηση πηγαίνει στη ρητορική ότι "θα δώσει μάχες".

"Καλό θα ήταν η κυβέρνηση να αποτρέψει σε συνεννόηση με τους εταίρους περαιτέρω μείωση καθώς όπως είπε μέσα σε 3,5 χρόνια έχει κάνει 20 περικοπές", είπε.

Για την έρευνα στο Μάτι σχολίασε: "Η ΝΔ αντέδρασε ακαριαία και έντονα σε αυτή την αθέμιτη ενέργεια διακοπής της έρευνας. Η παρέμβαση της Δημητρίου ενείχε τον κίνδυνο να διακοπεί η εξέταση των μαρτύρων για πάνω από ένα έτος πιθανώς". Μίλησε δε για απόπειρα καθυστέρησης η οποία ναυάγησε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα