Κολωνία: Ομηρία στον κεντρικό σταθμό τρένων

Σε εξέλιξη βρίσκεται υπόθεση ομηρίας στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας στη Γερμανία, όπως επιβεβαιώνει με tweet της η τοπική αστυνομία.

Στο σημείο επιχειρεί η γερμανική αστυνομία, ενώ τμήματα του σταθμού έχουν αποκλειστεί. Η ομηρία λαμβάνει χώρα σε φαρμακείο κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό, ενώ όμηρος είναι μία γυναίκα. Δεν υπάρχουν λεπτομέρεις για τον δράστη ή τους δράστες, ενώ, όπως δήλωσε

εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Associated Press, εκτός από τμήματα του σταθμού έχει αποκλειστεί και η Breslauer Platz, πλατεία που βρίσκεται ακριβώς πίσω του.

Ο σταθμός είναι ένας από τους μεγαλύτερους της χώρας και σημαντικό διακομιστικό κέντρο, συνδέοντας την Κολωνία με την υπόλοιπη Γερμανία αλλά και την Ευρώπη.

Η Deutsche Bahn, εταιρεία των γερμανικών σιδηροδρόμων, ανακοίνωσε πως δρομολόγια έχουν ακυρωθεί προσωρινά, ενώ η αστυνομία ζητά από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Οπως μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο twitter, οι αστυνομικοί που βρίσκονται στο σημείο φέρουν αυτόματα. Οι πληροφορίες που έκαναν λόγο για πυροβολισμούς διαψεύδονται από την αστυνομία, η οποία αναφέρει πως δεν υπάρχουν ούτε αναφορές για θύματα ενώ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση της ομήρου, από ειδική ομάδα διαπραγματευτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα