Κολιέ με παγάκια και τακούνια με ρόδες: Οι 15 καλύτερες χειρότερες εφευρέσεις

O Matt Benedetto είναι αυτοδίδακτος εφευρέτης κατά δήλωσή του. Όλες οι κατασκευές του δημιουργούνται στο εργαστήριό του στο Burlington του Vermont των ΗΠΑ και αναρτώνται εν συνεχεία στη σελίδα του στο Instagram.

Όπως λέει, στόχος του είναι να λύσει τα πιο απαιτητικά προβλήματα του δυτικού κόσμου τα οποία πολύ απλά... δεν υπάρχουν. Ναι, ο Matt σατιρίζει ξεκάθαρα και με μπόλικη έμπνευση τη δυτική

κουλτούρα και τα φαινομενικά προβλήματα που αντιμετωπίζει εν μέσω καπιταλισμού.

Όπως λέει άλλωστε, όλες μα όλες οι εφευρέσεις του είναι εντελώς αχρείαστες στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, είναι και μικρά διαμαντάκια τα οποία είμαστε σίγουροι πως πολλοί θα ήθελαν να αγοράσουν.

Όλες τις εφευρέσεις του μπορείτε να τις βρείτε εδώ ενώ κάθε ανάρτηση με τη σχετική εφεύρεση τη συνοδεύουν και τα εργαλεία που χρησιμοποίησε για να την τελειοποιήσει.

Παρακάτω λοιπόν μπορείτε να βρείτε τα θρυλικά παγάκια-κολιέ, την κόρνα για τους πεζούς που δεν κινούνται γρήγορα στο δρόμο, τα γυαλιά για το απόλυτο φόκους, το φορητό χερούλι για πόρτες στο μπάνιο, το παγουρίνο για δύο, τα τακούνια με ρόδες, τους καθαριστήρες γυαλιών ηλίου, το μαξιλάρι που θα παίρνεις πάντα μαζί σου, τον κόφτη πίτσας, την ομπρέλα drone (πάρα πολύ ωραία ιδέα ομολογουμένως), το εξάρτημα ξυρίσματος που θα σε κάνει να είσαι σαν τον Hulk Hogan (για όποιον τέλος πάντων θέλει κάτι τέτοιο), τις θήκες που θα καταργήσουν τα τσαντάκια - "μπανάνες", το γάντι του Thanos για να κουβαλάς μαζί τις σάλτσες σου, τον "τροχό" της απομόνωσης και βέβαια, τα καλώδια για τα... Apple Air Pods.

The FocusFrames

Neckl-ICE

FrustrationBuckle

The Damn That Bathroom Handle Is Gross I Ain’t Touching It

2Spouts1Bottle

Heels Wheels

EyeWiped

The ReadyNapper

Slice Slicer

The Hoverbrella

My Perfect Hogan

CargoMAX

The Infinity Saucelet

The PersonalSpacinator

TetherPods

Keywords
Τυχαία Θέματα