Κίνηση στους δρόμους: Χάος στον Κηφισό - LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται ή σκοπεύουν να κινηθούν στους δρόμους του λεκανοπεδίου. Υπενθυμίζεται οτι οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία.

Πιο συγκεκριμένα

ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του μετρό και του ηλεκτρικού. Ακινητοποιημένα
θα παραμείνουν τα τρένα και και οι συρμοί του προαστιακού, ενώ στην απεργία θα συμμετέχουν και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ-ΟΣΥ, με τα τρόλεϊ να σηκώνουν κι αυτά χειρόφρενο. τα λεωφορεία δεν θα πραγματοποιούν δρομολόγια από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας (δηλαδή θα λειτουργούν κανονικά στο διάστημα από 9:00-21:00). Επίσης, λόγω της απεργίας δεν ισχύει σήμερα ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο παρατηρείται στον Κηφισό από Λ. Αθηνών έως Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ πυκνή ροή των οχημάτων παρατηρείται στη Μεσογείων στο ύψος των νοσοκομείων και στο ύψος του υπ. Μεταφορών. Προβλήματα αντιμετωπίζουν όσοι κινούνται στην Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος του Χαϊδαρίου αλλά και του Σκαραμαγκά.

Στην Κηφισίας η κίνηση είναι αυξημένη στο ύψος του Ν. Ψυχικού και του Χαλανδρίου. Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στη Λ Καποδιστρίου και Λ. Βεϊκου αλλά και στην άνοδο της Συγγρού από το ύψος της "Στέγης". Προβλήματα και στην Καλλιρρόης από τον κόμβο της Συγγρού έως τη Φρατζή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα