Κίνηση ανθρωπιάς στην Ιταλία: Κατεβάζουν καλάθια με φαγητά από τα μπαλκόνια τους

Η Ιταλία δεν σταματάει να μετράει τις πληγές της από τον κορονοϊό.

Μέχρι στιγμής ο συνολικός αριθμός των νεκρών μπορεί να ξεπερνάει τις 12.400, ωστόσο οι κάτοικοι της γειτονκής χώρας δεν το βάζουν κάτω. Ανακαλύπτουν συνεχώς ευφάνταστους και δημιουργικούς τρόπους για να δείξουν την αισιοδοξία τους, αλλά και αλληλεγγύη προς όσους χρειάζονται βοήθεια.

Όπως μαρτυρά νέο βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτοικοι της Νάπολης στην Ιταλία, σε μία κίνηση ανθρωπιάς, γεμίζουν καλάθια με ζεστό και κρύο φαγητό και τα κατεβάζουν

από τα μπαλκόνια τους, ώστε να τα παραλάβουν άστεγοι και όσοι πεινάνε.

Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε σε έναν μόνο δρόμο της πόλης, αλλά στη συνέχεια ακολούθησαν το ίδιο παράδειγμα και άλλοι κάτοικοι.

Ο Lucarriello, ο άνδρας του βίντεο, δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντικό σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές να φροντίζει ο ένας τον άλλον.

Δείτε το βίντεο:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑ: Ποια είναι τα κριτήρια για έλεγχο κορονοϊού ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πού στέλνω SMS για μετακίνηση, τις μέρες της καραντίνας, λόγω κορονοϊού ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κίνηση, Ιταλία, Κατεβάζουν,kinisi, italia, katevazoun