Κινηματογραφική καταδίωξη μετά από ληστεία σε πρατήρια καυσίμων σε Αθήνα και Καμίνια

Μία επεισοδιακή καταδίωξη εκτυλίχθηκε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (27/02) μετά από δύο απανωτές ληστείες σε πρατήρια καυσίμων στα Καμίνια και στην οδό Κωνσταντινουπόλεως από τρεις άγνωστους δράστες.

Το κλεμμένο όχημα που χρησιμοποίησαν για την διαφυγή τους, εντοπίστηκε από πλήρωμα της Άμεσης Δράσης στο ρεύμα ανόδου του Κηφισού λίγο πριν τις Τρεις Γέφυρες και οι δράστες στη θέα των αστυνομικών ανέπτυξαν ταχύτητα και βγήκαν από τον Κηφισό στην έξοδο της

οδού Αχαρνών.

Ακολούθησε καταδίωξη και λίγο μετά, στο ύψος της οδού Αχαρνών 380, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε με άλλο όχημα χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, ωστόσο ακινητοποιήθηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο και οι δράστες διέφυγαν τρέχοντας στους γύρω δρόμους.

Παρά τις αναζητήσεις της Αστυνομίας στην γύρω περιοχή δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους και έτσι διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό τους. Εντός του κλεμμένου οχήματος εντοπίστηκε ένα πιστόλι ρέπλικα που χρησιμοποίησαν για τις ληστείες τους και ένας σκούφος full face.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κινηματογραφική, Αθήνα, Καμίνια,kinimatografiki, athina, kaminia