Κερδίστε μία υποτροφία στα εκπαιδευτικά προγράμματα της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πολιτιστικού Πάρκου Λυκαβηττού

Το News 24/7 σε συνεργασία με την Ακαδημία Ρομποτικής του Πολιτιστικού Πάρκου Λυκαβηττού σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίστε 1 υποτροφία στα εκπαιδευτικά προγράμματά της http://akadimiarobotikis.com/

Η υποτροφία για τα προγράμματα Ρομποτικής με προσέγγιση STEM (Science Technology Engineering Mathematics) είναι:

-1 υποτροφία στο πρόγραμμα “Νεαροί Μηχανικοί” για παιδιά α’-γ’ Δημοτικού.

Συχνότητα: 1 φορά την εβδομάδα, για 2 ώρες

– Δευτέρα και Σάββατο

Διάρκεια: 10 μαθήματα

Κόστος: δωρεάν, αξίας 175 ευρώ

Όλα τα μαθήματα γίνονται σε ολιγομελή τμήματα έως 12 ατόμων, ενώ για τις δραστηριότητες χωρίζονται σε ομάδες των 3 και πραγματοποιούνται στο χώρο του Πολιτιστικού Πάρκου Λυκαβηττού, Αγ. Ισιδώρου 35 & Σαρανταπήχου 5, Λυκαβηττός (είσοδος από Αγ. Ισιδώρου). Τα μαθήματα συντονίζουν ειδικευμένοι εκπαιδευτές, ακολουθώντας τις μεθόδους της βιωματικής εκπαιδευτικής διαδικασίας STEM, χρησιμοποιώντας ως βάση εκπαιδευτικά πακέτα της LEGO.

Η Ακαδημία Ρομποτικής είναι μια πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Πάρκου Λυκαβηττού. Ως στόχο έχει διάδοση της Ρομποτικής, της Τεχνολογίας και των Επιστημών στις νεαρές ηλικίες αλλά και σε περιπτώσεις που η επίσημη εκπαίδευση περιθωριοποιεί, όπως δυσλεξία, έλλειψη συγκέντρωσης, υπέρ-κινητικότητα. Η προσέγγιση στην εκπαιδευτική διαδικασία είναι αμιγώς βιωματική, ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην έκφραση, την συνεργασία και την επιχειρησιακή σκέψη.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό:

Keywords
Τυχαία Θέματα