Κατρούγκαλος: Θεατρική η κίνηση της αποχώρησης Κουμουτσάκου

Λοβέρδος δεν αποχώρησε όπως έκανε η ΝΔ" δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος με φόντο το χθεσινό Εθνικο Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής.

Μίλησε για θεατρική κίνηση, αναφερόμενος στην αποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε ότι ο υπουργός, κ. Κοτζιάς, είχε ενημερώσει για όλα τα θέματα την αρμόδια

επιτροπή της Βουλής.

Έκανε λόγο για καιροσκοπική πολιτική της ΝΔ στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και εξέφρασε τη συμπάθειά του στον Γιώργο Κουμουτσάκο ο οποίος, όπως είπε, πρεπει να ακολουθήσει την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Καταλόγισε συντηρητική στροφή και μετάλλαξη της ΝΔ με αφορμή τα όσα είχε πει στον News 24/7 στους 88,6 ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης σχετικά με το ασφαλιστικο Πινοσετ, αλλά και για τα στελέχη που στρέφονται κατά του Κώστα Καραμανλή

Σε ό,τι αφορά το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, ο κ. Κατρούγκαλος σχολίασε πως "μετά το δημοψήφισμα η χώρα θα λέγεται Βόρεια Μακεδονία".

Σχετικά με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη στον News 24/7 στους 88,6 σχετικά με το ζήτημα των συμβασιούχων, ο κ. Κατρούγκαλος υπογράμμισε ότι το ελληνικό δημόσιο έχει μειωθεί κατά 1/3 από το 2010 και πως η λύση είναι να προκηρύσσονται μόνιμες θέσεις στις οποίες να προηγούνται οι νυν συμβασιούχοι.

"Αυτό που θέλει η ΝΔ", πρόσθεσε, "είναι να παραχωρήσει ένα κομμάτι του Δημοσίου σε ιδιώτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα