Κάθε αρχή και έξυπνη με τη ΜediaMarkt

Αυτόντον Σεπτέμβρη, για κάθε νέα αρχή στο σχολείο, στις σπουδές, στηδουλειά, στη νέα εποχή αλλά και στη διασκέδαση, στη MediaMarktσε περιμένει μιατεράστια ποικιλία από επιλογές που θα κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά σου.

Βρεςλοιπόν στη MediaMarkt για κάθε αρχή και έξυπνη:

· στοσχολείο, μοναδικά smartphones, laptops

και desktops, σκληρούςδίσκους και εκτυπωτές σε ασυναγώνιστες τιμές. Τώρα μπορείςνα αποκτήσεις το κομψό LENOVOSlim με όφελος 50€

· στιςσπουδές, οικονομικάlaptops mouse, monitor, laptops και desktops, εξωτερικούςσκληρούς δίσκους καιτσάντα μεταφοράς Laptop σε ασυναγώνιστες τιμές. Επωφελήσουαπό HUAWEI MateBook D-14 στα 604€ που παίρνει άριστα 10.

· στηδουλειά, smartphones, tablets, desktops, USBs, Bluetooth speakers και τσέκαρε τα mails σου εύκολα γρήγορα από το ολοκαίνουριό σου ipad, που σου δίνει άπειρες δυνατότητες μόνομε €379!

· στηδιασκέδαση, συστήματαήχου, bluetooth speakers, και όλα όσα έχουν να κάνουν με το gaming. Δες τώρα την αγαπημένη σουταινία στην ολοκαίνουρια LG 4Κ τηλεόρασή σου, από 379€!

· στοσπίτι, πλυντήριαρούχων, ηλεκτρικέςκουζίνες, φούρνουςμικροκυμάτων & πλυντήριαπιάτων. Επωφελήσουαπό σούπερ προσφορές και βρες Ψυγείοδίπορτο UNITED μόνο 199€

· στηνέα εποχή, συσκευέςσιδερώματος, ξυριστικές,αποτριχωτικές και κουρευτικές μηχανές,σεσουάρ, αφυγραντήρες– ιονιστές. Απόκτησετώρα μικρές οικιακές συσκευές από€9,99 για να μησου λείπει τίποτα.

ΗMediaMarkt ξέρει πώς να κάνει συναρπαστική κάθε αρχή, με έξυπνεςλύσεις μόνο για σένα. Ανακάλυψε εδώ όλα εκείνα που θα κάνουν το δικό σουξεκίνημα μοναδικό σε ασυναγώνιστες τιμές, πάντα με την εξαιρετική εξυπηρέτησηκαι την μεγάλη ποικιλία ειδών, για κάθε αρχή και έξυπνη.

Γιαακόμα περισσότερα είδη, επισκεφθείτε ένα από τα 13 καταστήματα του δικτύου της MediaMarkt ή το ηλεκτρονικό κατάστημα mediamarkt.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάθε, ΜediaMarkt,kathe, mediaMarkt