Κατερίνα Λάσπα: "Μου την έπεσε παντρεμένος στο γραφείο και τον έκανα ασήκωτο"

Στην τηλεοπτική εκπομπή "Καλύτερα Δεν Γίνεται" βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου 13/2, η Κατερίνα Λάσπα, η οποία αναφέρθηκε στα εμπόδια της τηλεοπτικής της πορείας, ενώ μίλησε και για το πώς διαχειρίστηκε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε στο παρελθόν.

"Είναι το φιζίκ μου τέτοιο που δεν θα μπει ο άλλος στη διαδικασία να κάνει οτιδήποτε ορμητικό απέναντί μου και να μην έχει φραγμούς. Λέγονται τύπου 'δεν είμαστε πολλοί φίλοι, θα μπορούσαμε να είμαστε αρκετά φίλοι'. Σε ένα παιδί που θέλει να ζήσει το όνειρό του

και αν προχωρήσει, σαφώς είναι ένα σφίξιμο στην ψυχή", ανέφερε.

Ενώ συνέχισε: "Μου την έπεσε κάποιος μέσα σε γραφείο. Τον έκανα ασήκωτο κι επειδή γνώριζα την γυναίκα του, απορώ τι της είπε. Μετά έγινε πιο προσεκτικός. Δεν πρόλαβα να σκεφτώ, έπεσε κουρτίνα. Έπαιρνε τηλέφωνο να ζητήσει συγγνώμη. Δεν υπάρχουν αυτά. Δεν λέω ότι αυτή είναι προτεινόμενη αντίδραση, λέω πώς αντέδρασα εγώ. Ο ανόητος, ο άρρωστος, ο χυδαίος κι ειδικά όταν αυτό συνοδεύεται από μία θέση επιρροής, εξουσίας και δύναμης, λειτουργεί όπως λειτουργεί. Τα παιδιά που τους συμβαίνει αυτό δεν πρέπει να κουβαλούν την ενοχή".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα