Κάρις Ντάγκλας: Η κόρη των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και Μάικλ Ντάγκλας μεγάλωσε

Η ηθοποιός Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και η κόρη της, Κάρις Ντάγκλας πρωταγωνιστούν μαζί σε νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου Fendi.

Μητέρα και κόρη ολόιδιες, είναι εκθαμβωτικές στην πρώτη καμπάνια #MeandMyPeekaboo για την τσάντα Peekaboo του ιταλικού οίκου.

Το brand κυκλοφόρησε, επίσης, στιγμιότυπα από τα παρασκήνια με τις Κάθριν Ζέτα Τζόουνς 50 ετών και την 16χρονη Ντάγκλας

να φωτογραφίζονται στην κιονοστοιχία, στο Palazzo Altemps, στη Ρώμη.

Σε μία από τις εμφανίσεις μητέρα και κόρη φορούν λευκό και μαύρο, η Ζέτα – Τζόουνς πουκάμισο και παντελόνι και η Κάρις Ντάγκλας t-shirt και φούστα, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα χορεύουν μπροστά στην κάμερα και αγκαλιάζονται.

Ποια είναι η Κάρις Ντάγκλας

Η 16χρονη Κάρις Ντάγκλας είναι το μικρότερο παιδί της Κάθριν Ζέτα – Τζόουνς και του ηθοποιού Μάικλ Ντάγκλας, ενώ το ζευγάρι έχει επίσης έναν γιο τον Ντίλαν, 19 ετών.

Η νεαρή Κάρις μοιάζει πολύ στη μαμά της, ενώ φαίνεται πως έχει πάρει από εκείνην τη ντελικάτη κορμοστασιά, το υπέροχο σώμα, καθώς και τη χάρη.

Η 16χρονη θεωρείται ανερχόμενο αστέρι στη βιομηχανία του θεάματος, ενώ έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στον χώρο της σόουμπιζ με διάφορες φωτογραφίσεις.

Τα προηγούμενα χρόνια είχε φωτογραφηθεί με τη μητέρα της σε εξώφυλλα περιοδικών και το σίγουρο είναι πως έχει απίστευτη φωτογένεια.

Το ενδιαφέρον της για τον κόσμο του Χόλιγουντ έχει ήδη φανεί και μάλλον θα ακολουθήσει μια πορεία όμοια με των διάσημων γονιών της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάρις Ντάγκλας, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Μάικλ Ντάγκλας,karis ntagklas, kathrin zeta tzoouns, maikl ntagklas