Καραμανλής: Είναι πολιτική με κοινωνικό πρόσημο οι 17 παρεμβάσεις στις συντάξεις κι οι αυξήσεις 21 φόρων;

«Έχετε κάνει 17 παρεμβάσεις στις συντάξεις κι έχετε αυξήσει 21 φόρους. Αυτή είναι Αριστερή πολιτική, πολιτική με κοινωνικό πρόσημο;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραμανλής επικρίνοντας την προσπάθεια της κυβέρνησης να εμφανίσει τον Προϋπολογισμό του 2019 ως τον πρώτο επεκτατικό προϋπολογισμό εδώ και χρόνια.

Ο Κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στα «αδιέξοδα» που παρατηρούνται στον χώρο των υποδομών και των μεταφορών με ευθύνη της κυβέρνησης. Ο Κ. Καραμανλής υπογράμμισε ότι εδώ και τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση δεν έχει συμβασιοποιήσει ούτε

ένα μεγάλο έργο, περιοριζόμενη να ολοκληρώνει έργα που ξεκίνησε η κυβέρνηση της ΝΔ.

Υποβάθμιση της ποιότητας των μαζικών μεταφορών

Όσον αφορά τις μεταφορές, ο Κ. Καραμανλής τόνισε ότι παρά την αύξηση του εισιτηρίου η ποιότητα των μεταφορών χειροτέρευσε θυμίζοντας ότι στην Αθήνα το 2015 κυκλοφορούσαν 1.800 λεωφορεία και τρόλεϊ το 2015, ενώ μόλις 950 σήμερα. Ο Κ. Καραμανλής αναφέρθηκε και στην κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ παρατηρώντας ότι παρά τις εξαγγελίες τα προβλήματα παραμένουν, ενώ αντιδρούν ακόμα και δήμαρχοι που βρίσκονται κοντά στην κυβέρνηση.

Ο Κ. Καραμανλής καταδίκασε και την επίθεση στον ΣΚΑΪ παρατηρώντας ότι όποιος επιτίθεται σε ΜΜΕ, δημόσια κι ιδιωτικά, «δείχνει το πώς αντιλαμβάνεται την λειτουργία του Τύπου».

Keywords
Τυχαία Θέματα