Κακοκαιρία "Τηλέμαχος": Προβλήματα στις συγκοινωνίες - Πώς κυκλοφορούν ηλεκτρικός, μετρό, λεωφορεία

Προβλήματα στις συγκοινωνίες έφερε σε πολλές περιοχές της Αττικής ο «Τηλέμαχος». Τα δρομολόγια του ηλεκτρικού εκτελούνται από σήμερα το πρωί από τον Πειραιά μέχρι τον σταθμό «Ειρήνη» μόνον.

Κανονικά εκτελούνται πλέον τα δρομολόγια του μετρό από Δουκ. Πλακεντίας μέχρι το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», τα οποία είχαν διακοπεί νωρίς το πρωί λόγω προβλημάτων

στη σηματοδότηση του προαστιακού.

Μεταβολές-τροποποιήσεις υπάρχουν σε αρκετές διαδρομές δρομολογίων σε λεωφορεία λόγω της χιονόπτωσης, ενώ με κάποιες μικρές καθυστερήσεις διεξάγονται τα δρομολόγια στο σιδηροδρομικό δικτυο της χώρας.

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα

Αρκετοί είναι οι δρόμοι της Πρωτεύουσας όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων εξαιτίας των χιονοπτώσεων.

Πιο συγκεκριμένα διακοπή στην κυκλοφορία ισχύει:

·Επί της Λεωφόρου Πάρνηθος από το ύψος της ταβέρνας «Ζυγός» ρεύμα προς “REGENCY CAZINOMONTPARNES”, (από ώρα 00:05).

·Περιφ. Οδός Πεντέλης – Ν. Μάκρης, από το ύψος του Άγιου Πέτρου έως το ύψος του Σ. Ν. Πεντέλης «414» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

·6η χ/θ Π.Ε.Ο Αθηνών –Θήβας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα περιοχή Μάνδρας για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων, ενώ για τα υπόλοιπα οχήματα η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

·Επί της Λ. Διονύσου από το ύψος του «Γηπέδου» έως την περιοχή Ανατολή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

·Επί της Λ. Χασιάς, από το ύψος της ταβέρνας «Αβράμης», ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια, (από ώρα 00:10).

·Επί της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως, από το ύψος του Γηπέδου Καισαριανής, ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Κατεχάκη (από ώρα 03:30)

·Η Νέα Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας που είχε κλείσει από το ύψος της Γέφυρας Καλυφτάκη στην Κηφησιά και η έξοδος της Αττικής Οδού προς την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας αποκαταστάθηκαν λίγο μετά τις 8 το πρωί.

Keywords
Τυχαία Θέματα