Καίτη Φίνου: "Με τον Ψάλτη ήμουν ερωτευμένη, χωρίσαμε όταν άρχισε να φέρνει γυναίκες στο σπίτι"

Καλεσμένη στη σημερινή εκπομπή "Dot" βρέθηκε η βασίλισσα των 80's Καίτη Φίνου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την έντονη και παθιασμένη σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ίδια αφού έχει να εργαστεί από το 2000.

Η Καίτη Φίνου ξεκίνησε αναπολώντας την ανεμελιά των 80s: "Τα 80s ήταν μία περίοδος ανεμελιάς. Μάλωνα με το τέρι μου και σηκωνόμουν 4 η ώρα το πρωί και περπατούσα άνετα στην Πατησίων, στην Αθήνα, δεν με ένοιαζε

τίποτα".

Συνέχισε μιλώντας για την έντονη και περιπετειώδη σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη: "Εκείνη την εποχή δεν έβρισκα κανέναν πιο σέξι από τον Στάθη Ψάλτη. Τον Ψάλτη τον ερωτεύτηκα γιατί είχε πολύ καλό μπλα-μπλα. Όταν είπα στη μητέρα μου ότι θα πάω για καφέ μαζί του δεν το πίστευε. Όταν βγαίναμε δεν γνώριζα πως ήταν παντρεμένος. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του, ήταν πολύ έντονη σχέση, ήμασταν μαζί 5μιση χρόνια. Τον πρώτο χρόνο που ήμασταν μαζί αρρώστησε η μητέρα μου. Η υγεία της μητέρας μου και η δουλειά μας κράτησε μαζί. Μέναμε μαζί, αλλά αυτό δεν γινόταν άλλο, είχε εξαντλήσει τα όρια όταν άρχισε να φέρνει γυναίκες στο σπίτι. Όταν έγινε αυτό του είπα να χωρίσουμε και μου έκανε πρόταση για αρραβώνες. Εγώ είδα τη μάνα μου που χάρηκε και πήγα να πάρω νυφικό. Στη συνέχεια με κάλεσε στο δωμάτιο και μου είπε πως δεν παντρευόμαστε. Του είπα να μην με ξαναενοχλήσει ποτέ και σηκώθηκα και έφυγα. Δεν είχε πάρει διαζύγιο με τη γυναίκα του και μου έλεγε ψέματα 5μιση χρόνια. Μετά τον χωρισμό μας ήμασταν αυτοκόλλητοι. Περνούσαμε καταπληκτικά".

"Ο δικός μας Θάνος", ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS247.

Η βασίλισσα των 80s αναφέρθηκε στις ανασφάλειες που είχε για το σώμα της όσο ήταν νέα, αλλά και για το γεγονός πως έχει μείνει άνεργη για πολύ καιρό.

"Ντρεπόμουν για το σώμα μου, είχα τεράστιες γάμπες, δεν μπορούσα να περπατήσω καλά. Δεν ήμουν η γυναίκα που θα έκανε τον άντρα να λιώσει. Πάχυνα και μετά τα βρήκα με τον εαυτό μου. Είχα πολλές ανασφάλειες. Σταδιακά σταμάτησε το τηλέφωνο να χτυπάει για δουλειές. Ένιωσα πολύ άσχημα. Έχω μείνει άνεργη πολλά χρόνια. Πόσα χρήματα να αφήσω στην άκρη; Ακόμα μένω στο σπίτι του ηθοποιού, αν δεν έμενα εκεί δεν ξέρω τι θα 'κανα. Εκεί κατάλαβα τι είναι να παίρνεις ανάσα και να έχεις πέντε φράγκα στο πορτοφόλι σου χωρίς να σκέφτεσαι πού θα τα δώσεις", είπε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καίτη Φίνου, Ψάλτη,kaiti finou, psalti