Καιρός: Βροχές και βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Συννεφιά στις περισσότερες περιοχές με βροχές κυρίως κεντρικά και βόρεια. Χιόνια στα ορεινά

• Θερμοκρασία στους 15 βαθμούς στα βόρεια και 20 με 22 στις υπόλοιπες περιοχές

• Οι άνεμοι το βράδυ θα ενισχυθούν και τοπικά στα πελάγη θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ-Μεταφορά σκόνης

Για την Τρίτη στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων

στα βορειοδυτικά τις πρωινές ώρες και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά της βόρειας και βαθμιαία της κεντρικής.

Τα φαινόμενα στα δυτικά πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν, όμως από αργά το βράδυ στο Ιόνιο θα εκδηλωθούν και πάλι τοπικές καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και στην υπόλοιπη χώρα ανατολικοί νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και βόρεια και θα φτάσει στα βόρεια τους 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 20 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις στην Αττική με λίγες βροχές

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες και από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5, βαθμιαία 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με τοπικές βροχές

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά του νομού έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ : Σαν σήμερα 21/4/2006 είχαμε ισχυρή καταιγίδα στη Καλαμπάκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα