Καιρός: Βελτιώνεται από την Τετάρτη - Εξασθενούν οι βοριάδες

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Γενικά βελτιωμένος καιρός - Λίγα φαινόμενα στα νότια

• Η θερμοκρασία θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα - Τάση περαιτέρω ανόδου το Σαββατοκύριακο

• Οι άνεμοι θα είναι θα φτάσουν στα ανατολικά τα 7 με 8 μπ αλλά από την Πέμπτη θα εξασθενήσουν

Σήμερα Τρίτη στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα

προβλέπονται βροχές, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές στην Κρήτη. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 5 με 7, στα ανατολικά 7 με 8 και στο βόρειο Αιγαίο 9 μποφόρ.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και μέχρι το μεσημέρι στις Κυκλάδες και την Εύβοια. Παροδικές χιονοπτώσεις μέχρι τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 4 με 6 και στα ανατολικά 6 με 8 και στο Αιγαίο μέχρι το μεσημέρι έως 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές στα δυτικά και τα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

ΠΕΜΠΤΗ

Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις. Στην Κρήτη συννεφιά με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο το νωρίς το πρωί έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

Σταδιακά βελτιούμενος ο καιρός στην Αθήνα

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με λίγη συννεφιά Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 7 μποφόρ την Τετάρτη, με εξασθένηση τις επόμενες ημέρες. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς την Παρασκευή.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Σχεδόν αίθριος καιρός προβλέπεται στη Θεσσαλονίκη με ασθενείς ανέμους . Η θερμοκρασία θα ανέβει στους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα