Καιρός: Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Η αστάθεια τοπικά θα είναι έντονη στα ηπειρωτικά Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 4-5 μποφόρ

Σήμερα Τρίτη σα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου το πρωί και στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στα δυτικά και νότια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και

θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 23 με 26 και στα νησιά του Αιγαίου τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Άστατος καιρός το μεσημέρι και το απόγευμα

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Παροδικές νεφώσεις με αστάθεια

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Στις 2/6/2014 είχαμε χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, με χιονοπτώσεις άνω των 2000μ στην Πίνδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα