Καιρός: Σε κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία - Λίγες τοπικές βροχές

Τις επόμενες ημέρες θα επανέλθει η θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα , ενώ οι άνεμοι θα εξασθενήσουν στο Αιγαίο και δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ. Στη Δυτική Ελλάδα πλησιάζουν κάποια χαμηλά σύννεφα από την Ιταλία που θα προκαλέσουν τοπικές βροχές .

ΤΕΤΑΡΤΗ

Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα δυτικά και τα βόρεια

ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ

Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά κυρίως της δυτικής και βόρειας χώρας και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από τις απογευματινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Το πρωί στα δυτικά η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΛΕΠΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα