Καιρός: Παροδικά φαινόμενα και τοπικές νεφώσεις την Παρασκευή

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή με λίγα φαινόμενα στα ανατολικά και νότια Οι άνεμοι θα πνέουν Β- ΒΔ 5 με 6 μπ Μεταβολή του καιρού το Σαββατοκύριακο με αισθητή πτώση θερμοκρασίας και χιόνια κυρίως στα ανατολικά και νότια

Την Παρασκευή προβλέπονται τοπικές βροχές γενικά ασθενείς, στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις και στο Αιγαίο μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6

και στα νοτιοανατολικά έως 7 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και βόρεια και παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Στα βόρεια ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς , στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο θα φτάσει τους 14 με 15 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενείς τοπικές βροχές στην Αττική

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά. Ασθενείς χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα (ενδεικτικό υψόμετρο 900 μέτρα). Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες κατά περιόδους αυξημένες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα