Καιρός: Νεφώσεις και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες την Παρασκευή - Από το απόγευμα βροχές

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Ήπιος θερμοκρασιακά καιρός με θερμοκρασίες περί του 17 με 18 βαθμούς στα κεντρικά και νότια

Οι βορειοδυτικοί άνεμοι σταδιακά θα γίνουν νοτιοδυτικοί στα 5 με 6 μπ με τάση ενίσχυσης στο Ιόνιο

Οι βροχές θα είναι λίγες και θα επηρεάσουν κυρίως τα βορειοδυτικά από το απόγευμα

Για την Παρασκευή στα νοτιοανατολικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες

με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές που αργά το βράδυ στα βορειοδυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 στρεφόμενοι γρήγορα από τα δυτικά σε νότιους νοτιοδυτικούς 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ με τάση περαιτέρω ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές και θα φτάσει στα βόρεια τους 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 με 18 βαθμούς και στο Αιγαίο επίσης τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός αρχικά στην Αττική-Βαθμιαία αραιές νεφώσεις

Στην Αττική προβλέπεται αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός , αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καιρός, Νεφώσεις, Παρασκευή -,kairos, nefoseis, paraskevi -