Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες με τάση περαιτέρω ανόδου την Τετάρτη

Ο καιρός με μια ματιά Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά επίπεδα με τάση περαιτέρω ανόδου Πέμπτη και Παρασκευή. Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5-6 και τοπικά 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Τετάρτη στα

ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη μέχρι το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φθάσει στα βόρεια τους 10 με 12 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

Στις 15/2/1907 είχαμε πυκνές χιονοπτώσεις στη Θεσσαλία που προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα. Το 1985 είχαμε -14,4°C στην Αλεξανδρούπολη. Το 2011 εκδηλώθηκαν καταιγίδες στη Β. Κρήτη και παρατηρήθηκε υδροσίφωνας στο Ηράκλειο.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καιρός, Κανονικές, Τετάρτη,kairos, kanonikes, tetarti