Καιρός: Επιδείνωση καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Τοπικά ισχυρές βροχές η καταιγίδες στα βορειοδυτικά . Στην υπόλοιπη χώρα λίγα φαινόμενα Ήπιος θερμοκρασιακά καιρός με υψηλές θερμοκρασίες περί τους 19 με 21 βαθμούς. Οι νοτιάδες θα φτάνουν τα 6 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο τα 8 μποφόρ.

Για το Σάββατο στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπονται τοπικές βροχές κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, από το μεσημέρι τη δυτική Μακεδονία και πιθανώς το

βράδυ την κεντρική Μακεδονία καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις με λίγες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 20 με 21 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις στην Αττική

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι 4 με 5 και στα θαλάσσια τμήματα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ : Σαν σήμερα 7/3/1916 είχαμε 10 νεκρούς από χιονοθύελλα στη Δυτική Μακεδονία.

Keywords
Τυχαία Θέματα